Начало

Смях от дюканския живот


МЕСТЕНЦЕ ЗА РАЗКАЗАНИ КОМИЧНИ ИСТОРИИ, СЪПЪТСТВАЩИ РЕЖИМА

Следствие от нашия режим любим 🙂

Снимка: зелено човече

79 коментара (+add yours?)

 1. Аngua
  окт. 18, 2008 @ 18:08:09

  iva_neta
  Отмъщението на воденичките
  (разказ в две-три изречения)
  Решила Ива да наготви водинички. Измила ги, нарязала ги и ги сложила в МВ да ги вари. Отишла на компютъра, да плува във форума, обаче от кухнята се чул пукот. Отива и какво да види – трещят и пукат тез воденички, та дим се вдига. Спира МВ, отваря вратата, а воденичките почват буквално да я замерят и да хвърчат навън! Всичко това е истина, защото го преживях преди малко, ама за първи път ми се случва да ме замерят… 35

  Отговор

 2. pettesa
  ное. 06, 2008 @ 12:03:20

  Стана ми много смешно като разбрах, че госпожите в детската градина разпитвали мойто малкото „майка ти на диета ли е“, а тя мойта една бъбривка (на 4,5 г.) им казала „ами да, мама е на диета“ и им разказала какво се яде: пържоли, пици, палачинки, кексове и крем карамел.Е опитвам се да си представя физиономиите им (на госпожите).

  Отговор

 3. baci
  дек. 08, 2008 @ 12:11:43

  Горда
  Айде и да се посмеете малко на мой гръб.
  Мойто дете вчера искаше два пакета овесени ядки…а аз му купих трици…изгледа ме ококорен…ама кво да се прави…Знам, че каза „ЯДКИ“…а аз в магазина…в главата ми… с големи червени букви „Овесените ЯДКИ не са овесени ТРИЦИ и не ги заместват“….без да искам награбих трици….та даже се и зарадвах, че бяха последните 2 пакета….викам си имах късмет….

  Отговор

 4. розитката
  дек. 09, 2008 @ 23:39:36

  Коментар на леля ми по повод триците:
  -Ми те и прасетата ядат трици и виж ги какви стават.

  Отговор

  • Виктория
   апр. 24, 2013 @ 16:13:21

   моят приятел ми казва същото 🙂

 5. розитката
  дек. 09, 2008 @ 23:41:20

  Мъжа ми ме хваща за дупето и казва:
  -Я,то няма какво да хващам вече.

  Отговор

 6. Весела
  дек. 11, 2008 @ 11:47:12

  Синът ми вчера ме погледна и каза: А бе, ти взе да изчезваш вече…
  (…и на мен ми стана едно хубаво!)

  Отговор

 7. Аngua
  дек. 14, 2008 @ 19:04:19

  Цоци
  да ви кажа вчера реших да стъпя на кантара ….и що да видя … аз неусетно съм свалили още едно кило …(значи кантара показа 68,5кг ) …моя домашен любимец си беше в къщи и даже беше до мен …видя резултата и направи мъдро заключение:
  „ЖЕНА ТИ СТАНА КАТО ПУРКОВОТО ПРАСЕ „…..
  в първия момент аха да се обидя че ми вика прасе а после като се сетих за филма „Господин за един ден “ …и прасето на горкия Пурко …и как това прасе ядеше непрекъснато и си оставаше слабо … се смях с глас …и сега като ви пиша ми е смешно …
  значи след 9 месеца на режима …. метаболизма ни става като на ПУРКОВОТО ПРАСЕ ….ядем ядем …а кантара ‘слабее“

  Отговор

 8. Аngua
  дек. 14, 2008 @ 19:08:05

  Цоци
  сега докато си пия неделното кафе и преди да скоча в „тръстиката “ отново …искам да ви се похваля още нещо …
  аз в МОЛ-ове и подобни магазини тип „скъпа изложбена зала за дрешки “ не обичам да ходя ..но ми се наложи онзи ден да отида до близкия МОл ..видях че има коледни намаления и понеже на новата ми щерка която е в периода „капризна тинейджърка “ … от един месец не мога да и купя свестен пуловер и палто ( все не и харесват и ходи с някакви тънички дрешки та чакам кога ще настине) …и взех решение прибрах се …натоварих момичетата …и в мола … на коледните намаления ….. момичетата нападнаха пуловерите на Калиопа и Тера Нова … аз гледах гледах ..плащах …. и накрая ..реших и аз да опитам да вляза в едно пуловер … ииииииии какво голям беше моето учудване когато влязох в него … купих си го …. и като се прибрахме … що да видя (вярно модела е особен и широк в горната си част ) …ноооооооо пуловечето е размер S ….. и щерка ми го го облече и на нея и стоеше перфектно …на мен също ,…..
  въодушевени от този факт ( че една дрешка ни стои и на двете идеално) … щерка ми извади още 2-3 нейни пуловера … и установихме че …ВЕЧЕ МОГА ДА ВЛИЗАМ В ЧАСТ ОТ ДРЕШКИТЕ НА ЩЕРКА МИ ………….
  …………… хахахаааааааааа познайте дали сега аз няма да и направя отмъщението на майките …барем по веднъж ще ги облека …. тези пуловерчета …ще и го върна за всички гримове , обувки и подобни дето през последните години ми приватизира ….

  Отговор

 9. Аngua
  дек. 28, 2008 @ 08:56:37

  Цоци
  леле да ви разкажа …. когато „зацелих “ палтото което по късно домашните ми купиха ….. влизам аз в магазина хей така без цел , понеже чаках двама колеги да се явят да се видим по работа …насочвам се към щанда за блузи …. и си гледам хей така неангажирано …продавачката ида към мен и ме пита какво търся …аз казвам „само гледам “ …а тя ми казва фраза от която аз зяпвам ..казва ми „НА ТОЗИ РЕД СА БЛУЗИТЕ ЗА ДЕБЕЛИ ЖЕНИ …КАТО ЗА ВАС СА НА ДРУГИЯ РЕД „…………………….същото се получи и когато се загледах в едно палто тя каза „ОООО ТОВА НА ВАС ЩЕ ВИ Е ГОЛЯМО ТО Е ЗА ЕДРА ЖЕНА и имаме 52 и 54 номер “ ……..
  така ми се искаше да я накарам да повтори тези изрази поне още десетина пъти …..
  за пръв път от повече от двадесет години … се почувствах …. не „слоница“ …а „кокетно миньонче“ …. знам че с моите 69кг въобще не съм кокетно миньонче …но усещането ми беше такова …а и в това палто (което е вталено на кръста ) имам точно това вътрешно усещане …. ами хубаво ми е мамка му ….

  Отговор

 10. Аngua
  ян. 01, 2009 @ 17:00:38

  feelgood
  Да споделя с вас и мението на един господин за правилното хранене (и не само)
  „Уф, от кога чакам да минат тия пости, че да си кажа и аз приказката за Коледа:
  От всички зеленчуци най-обичам суджуци!
  Кифтета за закуска, кифтета за обяд, кифтета за вечеря… всичко що расте на кокал е за моята трапеза.
  Пържоли, бутчета, шунчици… всякакви видове мръвчици. Благодат.
  И да ви кажа въобще не разбирам тая глупост половината от годината да има пости и да се яде само трева. Това храна ли е? Ако трябваше да ядем трева, щяхме да се родим крави, не мислите ли? Аз като по-расов най-вероятно кон, но не, благодаря, не ща да имам нищо общо с нещо дето рупа само зеленика. Още не се е намерила жена, която да ме убеди, че зеленчуците са храна – гарнитура да, но основно ястие без месо? Това ме шокира. Признавам. .но, виж, за жените хич не съм сигурен дали нямат нещо общо с тревопасните. Честно, без да се обиждате, не ви разбирам. Като кажат – аз постя и… иди мисли какво да се яде. И като ти е в къщата те подлага на ужасни изтезания. Ако кандиса да опече една пържола, после те гледа с погнуса докато ядеш.
  А и да не постят. Все диети, все салати. Поканиш я на ресторант и тя – ми една салатка и минерална вода. Убива ти всякакво желание да си отпуснеш някоя дупка на колана и да бъдеш щедър. То бива изисканост, бива, ама тези вечни диети не ги разбирам.
  Виж, тази месната – само нея одобрявам. Ама пак мъж я е измислил – да ви научи хем да ядете, хем да не гладувате, хем да не се окръгляте.
  Обичам мадамите да са на тая диета и аз с радост я споделям, но за всички останали съм твърдо против. Това цяла седмица да яде само салата – това направо е изтезание за организма. Или като каже днеска съм само на ябълки, или само на кисело мляко. Въобще и не искам да се виждаме тогава.
  Аз съм на принципа като има – има, като няма то е ясно. Но докато не изядем всичко с месце, криза няма и не може да има. Та хубаво, че идва Нова година. На Нова година всичко е позволено и всичко има – кеф ти прасенце, кеф ти пуйчица, кеф ти пиленце, кеф ти всичко накуп и с подобаващи вина, пък и не само.
  Предвкусвам една дълга и продължителна Нова година, която да трае на маса поне три дни. Дори собственоръчно планирам да се грижа за мезелъците и скарата. “
  Готов дюканец!

  Отговор

 11. Ralina
  ян. 21, 2009 @ 18:08:07

  И аз имам история-баща ми се видял с една позната,която работи в склад за животински храни.Понеже не са се виждали откакто се преместихме в квартал в покрайнините,тя разбира се му задала въпроси за това какъв е апартамента,дали гледаме животни(?!)и т.н.Той и отговорил-„А,имам животинки-две кокошчици си имам вкъщи“(визирайки мен и майка).А тя жената си помислила че наистина има кокошки,и взела да го навива да купува фураж от нея.Той пък и казал ,че НИ храни със трици,яйца и най вече мръвки,което пък я хвърлило в оркестъра:)

  Отговор

 12. Аngua
  февр. 14, 2009 @ 10:20:35

  vladiznaiko
  Кратък наръчник за намиране/произвеждане/модифициране на „Мъж-Мечта“ версия 2.0
  Имало едно време една принцеса. Тя дълги години усърдно търсила създанието „ПРИНЦ“. Той, или по-скоро негови бледи подобия, все се измъквали на косъм. То да висиш на косъм от високата 69 метра затворническата кула не било съвсем измъкване, но все пак било за предпочитане от вечно съжителство с натякваща недостатъците ти принцеса. Ту зад перфектните обноски щял да се скрие хитрец с миризливи крака, ту плочките на снажното му тяло се оказвали силиконови и устните лимонови. А принцесата, както всяка принцеса била с опак характер. Тя не искала много, е поне не толкова колкото майка и, но все пак ето малка извадка от нейния списък:
  * да е красив
  * да е умен
  * да е богат
  * да е смирен
  * да е мил и грижовен
  * да обича всичко, което принцесата обича, но не повече от нея
  * да и позволява всичко, по всяко време, на всяко място, безузловно, безвъзмездно и завинаги
  * да е изобретателен, романтичен и винаги готов да изненада с подарък
  * да може винаги да я разсмее
  Та това била на кратко първа страница на двадесеттомната Енциклопедия „Принцесика“. Не можем да я виним в неразбиране на простите физични закони, тя все пак не била завършила Ядрена физика в СУ. А какви са законите ли – ами много просто – ще го илюстрирам с един Дюкански пример – „И Дядо Боже да слезне не може сладкиша от трици хем да е твърд, хем да издържа повече от един час, хем да е с месо!“ Е дали е сладкиш или атрибут – за Дядо Боже тези неща били просто бюрократична формалност.
  Един хубав ден обаче се случило чудо. Докато принцесата била в онова тайно място, където всеки се усамотява и си попръцквала в такт с мелодията на „Material girl“ на леля Мадона (принцесата имала дори VIP билет за Golden circle-a на концерта и в София), четейки новия бестселър на Пиер Дюкан „Как да останем принцеса завинаги!“ (с алтернативно заглавие „До forum.bg-mamma.com и обратно в страната на сбъднатите чудеса!“) една сълза се отронила от лявото и око (не била от напън, моля ви – просто била една заблудена сълза). И капнала върху разтворената страница. Принцесата оставила книгата и разтъркала очи. В момента в който ги отворила О, ЧУДО! ……. Дали да не спра до тук?!?!? Се замислил Владизнайко …. не ще продължа …. като ще е Гарга, да е протеинова … със зеленчуциииииии!
  Принцесата, която впрочем се казвала Талия, се озовала на една безкрайна поляна …. цялата в кокичета, минзухари, теменужки с тук таме пърхащи пеперуди. Имало и една цъфнала вишна, а на нея висял един календар. Талия се поокопитила, и лекичко се ощипала по талията. Не че имала любовни дръжки НЕЕЕЕЕ – просто тя е принцеса и има от всичко по много, нали! Обаче уви никакъв ефект нямало. Дори миризмата не била като от двете кралски „00“, ами точно на пролет си миришело, дори било малко по принцешески претруфено и в повече. Изневиделица, малко над вишневото дръвче, се появил един сладък, малък розов слон. По принцип няма нищо особено в това един слон да е розов, но този бил по-различен. Това бил раиран розов слон със заешки предни зъбчета и заешка опашка, пухче около чуканчетата и пембена панделка на хобота. Малко странен бил и фактът, че ушите му били карирани и се размятали напред назад в синхрон с перката на гърба му. Елегантно кацайки Цуни-Гуни, така се казвал този сладък пич, с меден гласец изскрибуцал:
  – Скъпа Талия! Преди да си отвориш устата и да ми зададеш редовните ти 1001 въпроса за 1001 нощи, имам нещо спешно да ти кажа!
  Тук ЦуГи (че е по-кратко) поел дъх и извадил от нищото един букет с червено-жълто-оранжеви лалета и го подал на Талия. Слава Богу успял толкова деликатно да и го подаде, че две лаленца и запушили устата и не се чуло и звук от това, което тя направила опит да каже. Абе ЦуГи си бил от стара коза яре!
  – Чух, че си търсиш принц и съм тук да ти помогна. Обаче имам едно условие – Няма да ме издаваш на Бате Бойко, че чух, че си търсел символ за жертване в кампанията „За всяка Свиня-Слон-Розовел (моля ДАНС да не го превежда като „тройна коалиция“) идва Коледа“.
  Мило мое маце гледай сега каква е тайната – това дето го търсиш по твоя списък толкова години съществува и се нарича КРОКОДИЛ. Обикновено може да бъде намерено в самотна семейна среда и ако застанеш пред огледало и се вгледаш по-задълбочено вертикално напред, и имаш ток да свети и парно да грее ще го видиш. Недей се плаши – нормално е да си приличате!
  Но, да не забравяме, че ти живеш в България! Страната на абсурдите! И освен този Кроко, дето се вижда в огледалото има и още един. От противоположния пол. Как ще го познаеш ли? Елементарно Талийке – той е някъде там в тълпата на площада … гледа те с кафевите си очи, усмихнат е, а сърцето му тупти във вълшебен синхрон с твоето. Той винаги е бил там … до теб, ден и нощ, в студ и жега. Винаги ти е мислел доброто и се е стремял да те накара да се засмееш и да забравиш тежките принцески тегоби.
  – Аааааааа … Ма това Шута Пешо ли е? Малеее каква съм задръстена!!! – попитала Талия.
  – ЗАМЪЛЧИИИИИИИИИ овцичке моя, потрай само още 5 минути!!! – ЦуГи бил малко сприхав, ама и вие да сте с карирани уши и панделката на хобота да ви пречи да дишате и вие ще сте нервни!
  – До днес ти си била с розови очила и не си успявала да го видиш. Но утре е нов ден! И ново начало. Отвори душата и сърцето си, бъди себе си! И помни, че животът е кратък и трябва да намериш своята половинка, която да обичаш и с която да създадете малки принцове и принцески. Той никога няма да е идеален, но винаги когато се сещаш за него, нещо в теб ще трепва, винаги ще знаеш, че той е готов да жертва живота си за да ти донесе дори зъб от Ламята Спаска (а понякога и от Злата Вещица). Светът може и да е голям Талио, но свестните ти половинки се броят на един пръст(но не среден). Гмурни се в дълбокия океан на ежедневието и търси с душата си сходен ангел-охранител. Каквото и да прави после той във вашия дворец – да глади роклите, да чисти калдаръма, да ти готви режимно, дори да ти носи коронката – ако го прави с желание и ухилен до уши, значи те обича. И любовта му колкото и сляпа да ти се вижда, докато гори от събуждането заедно в леглото до вечерта, когато си лягате и ви очаква неочакваното (дъскорезнишко хъррркане или милувки и ласки) ще е споделена и нежна.
  И помни – дори да забравя от време на време кога имаш празник, кога е Денят на влюбените, недей да му се сърдиш. Аз ЦуГи Великолепния му свих календара и ей го там на вишната. Аз съм виновен, а за наказание можеш да ми смениш памперса, че с тази диета и тези 2-3 литра вода на ден нали знаеш какво се случва!
  Аз сега трябва да тръгвам. Че моето Цветосъкровище ми е приготвило гала вечеря! А от работа не остана време да намеря подарък … но нищо – Аз съм и ЦуГи Ранобудния – ще стана утре рано и ще напълня къщата с ухаещи цветя от полянката на мечтите!
  Обичайте се принцесо и бъдете обичани от близките ви хора! Животът винаги ще е прекрасен, когато има с кой да го споделиш!

  Отговор

 13. coca-cola94
  юли 08, 2009 @ 18:07:45

  az re6ih da si napravq hlqb ot trici no pro4etoh nedo4etoh receptata i mi doide na akula da sloja qice i maq slojih go da se pe4e i zabravih po edno vreme se setih otivam do furnata a to prelqlo ocapalo i izgorqlo dadoh go na ku4eto a to izbqga i se skri

  Отговор

 14. baci
  юли 14, 2009 @ 17:15:44

  miss Marple

  Аз млъкнах, но понеже рових по въпроса из нета, не мога да се въздържа да копирам един абзац от статия, озаглавена „Диетата на Дюкан – изключително опасна“.
  Диетата на Дюкан, която предизвика много спорове не само у нас, има 4 етапа. Започва се с така наречения ударен режим на чисти белтъци – месо, риба и яйца. Те се ядат в продължение на 5 дни и се отслабва 5 кг. Следва смесеният режим с месо и зеленчуци. След това по време на едноседмичния „преход“ се яде от всичко по малко. Целта е свалените килограми да се задържат през следващите 10 дни. И последният етап от диетата на Дюкан предвижда един ден в седмицата да се пази диета, което ще запази постигнатия резултат до края на живота.

  BlackSnake
  хахаха..Мис Марпъл Hug ще се посмея за сметка на тая интерпретация !

  Значи долу горе така :
  Ударен етап – 5 дни = -5 кила ( ако сте отслабнали повече, сори брат, това не е твоята диета, ако е по-малко също ! )

  Втори етап – озаглавен смесен режим – ядеш месо и зеленчуци ( най-вероятно смесено, как иначе ?? )

  Трети етап – ( най ми е интересен !!! ) – Ядеш от всичко по-малко !!! Ура !! По цял ден ОТ ВСИЧКО !!!! Успеем ли да издържим и този етап ще запазим ефекта на диетата ! ЦЕЛИ 10 ДНИ !!!!

  Четвърти етап – веднъж седмично си на диета… newsm78 ..значи веднъж седмично лунна, друг път плодова , третата седмица разделно…Демек до края на живота си съм на диета !!

  Желязна логика, Пънчев !!!!!

  Отговор

 15. baci
  юли 30, 2009 @ 15:48:26

  ДЕСЕТТЕ ДЮКАНСКИ ЗАПОВЕДИ
  (из форумите в интернет)

  Първа заповед
  „Аз съм Дюкан, твоят Диетолог, който те изведе от Света на наднорменото тегло. Да нямаш други диетолози освен Мене.“
  Втора заповед
  „Не си прави кумир, или какво да било подобие на нещо, което е на сантиметъра горе, или което е в кантара долу, или което е в дупките на колана; да не им се кланяш нито да им служиш, защото Аз Дюкан, твоят Диетолог, съм Диетолог ревнив, Който въздавам беззаконието на отслабващите върху нережимните, които Ме мразят, а показвам милости към протеинохранещите се на ония, които Ме обичат и пазят Моите заповеди.“
  Tрета заповед
  „Не изговаряй напразно Името на Дюкан твоя Диетолог; защото Дюкан няма да счита безгрешен онзи, който изговаря напразно Името Му.“
  Четвърта заповед
  „Помни протеиновия Четвъртък, за да го освещаваш.
  Шест дни да похапваш и да вършиш всичките си дела; а на седмия ден, който е Четвъртък на Дюкан твоя Диетолог, да не ядеш никаква нережимна храна, ни ти, ни съфорумците ти; защото в шест дни Дюкан разреши макароните и ориза, зеленчуците и всичко що има в тях, а на седмия ден си опече пилешка пържола; затова Дюкан благослови Четвъртъчния ден и го освети.“
  Пета заповед
  „Почитай съфорумниците си и стафа си, за да се продължават дните ти във форума, който ти дава Дюкан твоя Диетолог.“
  Шеста заповед
  „Не пържи.“
  Седма заповед
  „Не пий.“
  Oсма заповед
  „Не се подслаждай.“
  Девета заповед
  „Не споделяй резултати лъжливо във форума си.“
  Десета заповед
  „Не пожелавай менюто на ближния си, не пожелавай закуската на ближния си, нито бирата му, нито картофките му, нито мезето му, нито десерта му, нито какво да е нещо, което е на ближния ти.“

  Отговор

 16. krikri1
  окт. 01, 2009 @ 08:26:49

  Lucy: Малко майтап, случил се с Мирка
  На едно място и викат : Аууу много си отслабнала! С каква диета?
  И тя : Благодаря, с Дюкан отслабвам.
  А те : Ама с коя от диетите на Дюкан?
  Мирка : Ма тя е една!
  Те : Аааааа, не….. много са!!!
  Пък Мирка им казала : Ми с която и от дюканските диети да се хванете, все ще отслабнете
  Мирка:
  – Люска ,слънце – ей ся ша ви разкажа и още майтап … какво става тия дни с мен ,ама все щуротии привличам …
  Прибирам се аз от работа и минавам да си взема децата от занималня … по пътя магазин… в магазина рокляяя … аз нали хич не си падам по рокли … та направо в пробната … стана ми ,харесах я и викам на продавачката : „Бихте ли ми махнали етикета ,да си ида с нея “ ОК … речено -сторено … качваме се в асансьора и аз замахвам с ръка и … изненада – халката ми търкуууул … в шахтата … ами сега … почвам да се вайкам аз … зад мене комшията /2 м ,100 кг/ …“Кво стаа“ … обяснявам аз и той ,кат един пич вика „Ей ся отварям мазето,спираме асансьора ,отивам в шахтата и си готова“ Няма хък,няма мък … аз му казвам “ ще си кача торбите ,че ми тежат и слизам “ …Отивам аз у нас и ха … пак изненадааа … моя мъж,който обикновено си идва към 12 ч като пепеляшко от работа,се прибрал да си вземе някакви документи … и пита „Яяяя,ти сутринта не беше ли с друга рокля“ … аз докът обясня и по стълбите се чува „Мираааа,не заключвай – намерих ти халката“ … мъжът ми веднага поглежда към ръката ми ,а аз като почнах да се смеяя … лелееее … до сега съм се търкаляла от смях просто … каква физиономия имаше мъж ми … та така….

  Отговор

 17. Seni
  ное. 28, 2012 @ 10:30:39

  Моето не е много смешно…За 9 месеца стриктно спазване на диетата на Дюкан свалих 14кг.После обаче с последната фаза не се справих…Т.е. пренебрегнах протеиновия ден.Хора,повярвайте,обичам месце,ама ми се повдигаше при мисълта и 1 ден само в седмицата да ям само това…За още 9 месеца си върнах старите кила…И след още 1 година по-късно,вкоято се хранех като за последно с каквото му душа иска,качих още 7кг 😦 Сега съм по-дебела от всякога,и по-отчаяна.Няма сили да почна пак диетата ,а и не се препоръчва да се повтаря,знаете.Та приятелския ми съвет към вас е: радвайте се на резултатите,но бъдете стриктни до край! И пренастройте мисленето: това не е просто диета за някакъв период от време,това трябва да е начин на хранене завинаги! Мен лично тази дума ЗАВИНАГИ ме подтиква да правя обратното,такава съм си,характер…Успех на вас! Много ви се радвам,искрено и от сърце!!!

  Отговор

 18. Таня Иванова
  ян. 31, 2013 @ 17:33:04

  Казах на мъжа ми, че съм си купила трици за диета, той ми върна:
  – Ами ярма защо не си взе?! 🙂

  Отговор

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: