Продукти:

  • 2 пилешки бутчета
  • 100 г. обезмаслено сирене за трета фаза (внимание, дозата е по-голяма от допустимата за 1 ден) или извара за първа и втора фаза
  • 1 малка глава бял лук
  • магданоз
  • сол
  • черен пипер

Приготвяне:

Загрейте предварително фурната на 150оС.
Смесете сиренето, накълцания магданоз и ситно нарязания лук.
Направете 2 см. разрези в месестатат част на бутчетата.
Напълнете бутчетата с една част от сместа, а с останалата част от нея ги намажете отгоре.
Сложете бутчетата в средата на парче алуминиево фолио и заедно с фолиото ги сложете в тава.
Налейте малко вода на дъното на тавата и печете 45 мин. на 150оС.

Advertisements