Рецепта – френски сайт, превод: Муцка

  • 1 с. л. какао – ВНИМАНИЕ: за 1и 2 фаза този продукт е нережимен. Да се употребява по-рядко!!!
  • 2 с. л. Екскуиза 0,2 %
  • 4 с. л. подсладител (според вкуса ви)
  • 1 с. л. майзена
  • 1 ванилия
  • 2 яйца
  • щипка сода

Разбийте белтъците на сняг. Отделно смесете добре всички останали продукти. Внимателно прибавете белтъците, като бъркате само в една посока, за да не спаднат. Печете в тефлонова тавичка на 200 градуса около 20 минути. Внимавайте да не се препече!
Рецептата е от френски сайт и там е дадено да се пече в микровълнова печка – 3 мин. и половина (без да е указана температура).

Снимка муцка

Advertisements