Рецепта ros4o

  • 2 пилешки бутчета
  • 2 големи глави кромид лук
  • 3-4 скилидки чесън
  • 2 гъби
  • червен пипер
  • сол
  • черен пипер на зърна
  • оцет/вино (по принцип алкохолът не е режимен, но в малки количества е допустим при готвене, стига да се готви без капак, за да се изпари)

Внимателно отстранете кожата на 2 бр. бутчета. Нарежете на порции и задушете с малко вода в тенджера. Нарежете 2 големи глави кромид лук , 3-4 скилидки чесън, 2 гъби /може и без тях/ на ситно и прибавете към пилето. След омекване на лука добавете малко червен пипер, сол и черен пипер на зърна. Подправете с 2 с. л. оцет или вино, долейте с вода и оставете на бавен огън до пълно увиране.
chef Добър апетит!

About these ads