• Мания (верига пицарии): За ПЗ препоръчвам комбиниран сач без бекона. За П има прилично количество пържоли и прочие красоти. http://www.pizza-mania.net/
  • В „Капитан Кук“ – всички рибни и морски деликатеси са подходящи Hug. Пилешко няма Sad. Телешкото е само 1 вид, но е залято с мазен сос от трюфели Confused /прежалвам се да го ям само заради обстановката и обслужването и е с по-поносимата цена от 25 лв 35/
  • Веселото село –  Става въпрос за ресторанта в София (има и в Пловдив), зад автокъща Капитолия в Лозенец (бившата картинг писта).
    Снощи празнувахме там и храната беше много вкусна – богато разнообразие от скара, сачове, печени зеленчуци. Салатите се сервират не-овкусени, което също е плюс. А доколкото успях да зърна, има и доста риби на скара.
  • Другото заведение, в което наскоро бях, е Оливс. На Гурко, в сградата на спортната палата. Там няма чак такова разнообразие, но все пак има няколко салатки (режимни) и доста добър избор от риби на скара или на пара. Не забравяйте, обаче, да помолите предварително за неовкусена салата, защото иначе ще ви я донесат със зехтинче. От пернатите няма избор, всичко е полято с много сосове, сметанки и т.н.
  • Пицарии “Мис Каприз” предлагат няколко ястия, за които бих казала, че са съобразени с режима. Имат пилешко филе с броколи или със свежи зеленчуци, също така сега в летния сезон предлагат и пъстърва с билки и зеленчуци, както и бяла риба. Имат и добър избор на салатки, както и ниско-калорично меню.
  • Здравейте, слабеещи и заслабнали девойки!!! Радвам се, че ви е допаднала идеята за ресторант, в който да има Дюканско меню. Днес на обяд даже продавахме разни неща от него и съм щастлива, че хората ги харесаха, независимо от странния поглед, с който ме гледаха, докато им обяснявах.
    Ресторантът се намира ето тук www.lesfleurshotel.com, аз се казвам Ивета и тел. ми номер е 0885 82 69 96 и изключително много ще се радвам да ви видя.
Advertisements