Купете и прочетете книгата (зелената).
а също така:

крикри 04 януари 2008

Едно от вълшебствата на Дюкан е именно това – че не се гладува! Яж толкова, че да не огладняваш. Никога не прескачай хранене и не стой гладна! Това се отнася за всички останали новички!
И като съм почнала да давам наставления hahaha да си продължа! Laughing
Новобранките!!!
Запасете се с търпение, настройте се на вълна режим за цял живот, а не диета!!! Като започвате режима, прочетете внимателно началото на темата (виж първата станица на този блогосайт), където Вещи е синтезирала всичко необходимо. Изяснете си същността на режима, ако трябва – питайте, за да ви я ясно и да не грешите. Ако можете да прочетете и книгата, още по-добре, надъхва невероятно.
Заредете хладилника с режимна храна, да имате винаги нещо за хапване, за да не посягате към нережимните храни! В началото яжте дори повече и по-начесто, за да предодвратите желанието за сладичко и въобще за нещо нережимно.
Пийте много вода, поне 1,5 л.
Публикувайте менюто си, докато свикнете и ви стане лесно да комбинирате храните. Така евентуалните грешки ще бъдат отстранени.
Вземайте витамини, поне магнезий, защото овесените трици го извличат от организма. Калмацин е добър вариант.
Яжте по възможност и течни храни, супички, а не само сухоежбина, защото се задават проблеми с smile3550

Хайде, засега инструктажът ви е достатъчен, повече – в движение!
Успех в спазването на режима! И много минусчета! bouquet bouquet bouquet

***

Ще постигнеш целта си, ако много го искаш. Трябва да си много решена, много мотивирана, защото не е лесно. Не говорим за 10-15 -20 кг. При теб режимът ще е мноооого дълъг и трябва воля и постоянство. А ние сме тук, за да ти помагаме. Ама първо си помогни сама, като решиш да си стриктна и режимна. Яж по 5-6 пъти на ден. По толкова, че да се нахраниш. Никакъв глад не се допуска. Ако си гладна, ядеш. Закусваш задължително. Пиеш много вода – поне 1,5 л. Не поглеждаш сирена, дори и обезмаслени. Караш колкото повече можеш на домашно приготвена храна. Полуфабрикати гледаш по възможност да избягваш. Готви си течна храна от рецептурника, за да избегнеш, доколкото можеш, запека. Измери си мерките, за да ги сравняваш, понякога се отслабва повече на см., отколкото на кг. Снимай се в цял ръст, за да се кефиш после и да се сравняваш. Зареди хладилника с режимна храна, да имаш винаги на разположение нещо режимно за похапване, за да не прегрешиш. Не спортувай поне първите месеци. Аз също преди, ако спортувах, не свалях на кг, затова станах фен на Дюки – разбрал е, че има и такива, дето странно, но спортуването не им се отразява добре. По-нататък може да се пробваш на велото. Peace Засега това, и без това стана дългичко. Успех bouquet bouquet bouquet

Advertisements