Рецепта: Етти

Става за ударния режим, за смесения и за трета фаза…. просто изключвате забранените съставки в зависимост от това в коя фаза сте.

За тестото:

  • 2 с. л. овесени трици
  • 3 с. л. пшеничени трици
  • 1 яйце
  • 1/2 чаша кисело мляко 0,1 %
  • 1/2 ч. л. сода
  • сол на вкус

Смесвате продуктите и печете в тавичка върху хартия за печене. Изваждате и изчаквате малко да изстине. След това се намазва с

  • доматено пюре

и се гарнира по желание. Аз лично, понеже съм в 3 фаза и ми се ядеше маргарита, настъргах свежо сирене, кашкавал, обикновено сирене, и поръсих с босилек. Правила съм я в смесените дни с шунка, извара, гъби, кисели краставички и чубрица.

Бележка от Крикри: Количеството трици е по-голямо от разрешеното за деня.

Advertisements