Рецепта labello

  • пилешки гърди
  • сол
  • черен пипер
  • подправка за пиле (да няма Е-та и допълнителна сол)
  • 1 ч. л. с връх Екскуиза 0,1 %
  • 1 черпак прясно мляко 0,1 %

Пилешките гърди се изчистват и се нарязват на парченца, като се овкусяват със сол, черен пипер и подправка за пиле. Към тях се добавя и една чаена лъжичка с връх- сирене Екскуиза 0,1 %. Объркват се добре и се слагат в тефлонов тиган. Веднага се добавя около един черпак прясно мляко 0,1 %, така че да не залепва и загаря. Бърка се и е готово, когато млякото изври напълно, попие в пилешкото и в тигана няма нищо друго, освен пилешки хапки.
Бон апети!

(Това измислих вчера, за да си разнообразя с менюто и стана много вкусно.)

Advertisements