Рецепта Aya_Cuervo

  • пакет воденички
  • пакет сърца
  • пакет дробчета
  • 1 глава лук
  • магданоз
  • сол
  • черен пипер
  • кимион

Сложих да сваря в тенджерата под налягане сърцата и воденичките + половин глава лук без да я режа, която извадих след това. Добавих само сол.
През това нарязах останалия лук и изсипах при него и измитите дробчета. След като сърцата и воденичките прекараха около 30 мин. в тенджерата под налягне, ги сложих при дробчетата. Подправих с гореспоменатите подправки и залях всичко с горе-долу една чаша бульон.
Малко преди да е готово сложих магданоза.

От останалия бульон направих чудесна пилешка супичка, като добавих един жълтък, разбит с малко оцет и пилешки късчета бяло месо, останали от вчера. С лимон беше чудесна!

Ето снимка на дробчетата: http://dukanche.hit.bg/P8286196.JPG

Advertisements