Рецепта: Sofi_q

  • телешко месо около 1/2 кг.
  • една глава лук-малка
  • 1 ч. л. соев сос – този продукт не е най-режимното нещо на света. За да прецените, погледнете и тук: https://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/07/20/%D1%81%D0%BE%D0%B5%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%81/
  • 1/2 кофичка кисело мляко 0,1%
  • 1 яйце
  • 2 скилидки чесън
  • черен пипер
  • сол /мъничко/
  • чубрица

Сварих месото на бавен огън, около 1 час му трябваше, докато остана много малко гъст бульон. Сложих го в тавичка, нарязах лука на шайби, поръсих със соевия сос и запекох, докато омекна лукът. След това направих заливката от яйцето с киселото мляко и в него сложих чесъна и подправките. Отново запекох само на горен реотан. Става много вкусно, опитайте и няма да съжалявате!

Advertisements