люска

Искам да изкажа моето лично мнение по отношение на количеството храна, което трябва да се поема. Много от жените, които започват режима, са ентусиазирани в началото, особено след като са разгледали снимките преди и след. Малка част си правят труда да прочетат книгата, за да видят все пак за какво става дума, а действат на принципа“ чул оттук оттам“. И така ентусиазирани започват да диетуват. Но в един момент се осъзнават, че пустата му диета им бърка надълбоко в джоба и, опитвайки се да останат верни на режима, прибягват до намаляване на количеството на приеманата храна, с оправданието, че не им се яде. Колко от нас са се замисляли дали ще издържат финансово няколко месеца да се хранят по този начин – много малка част – и обикновено това са хората, постигнали сериозни резултати и запазили здравето си. Мисля, че тези, които си мислят, че като се хранят по-малко, ще си помогнат, в един момент ще започнат да плюят по режима: как е довел до тази или онази болест. Ако преди режима с едно пиле се е наяждало цялото семейство, защото е сготвено с картофки, сосче или ориз… и подобаващо количество хляб, сега това пиле е само за нас, а за семейството се налага да купим още едно. Не мога да се съглася с това, че една кофичка мляко и една риба или мръвка са достатъчни за нормалното хранене на дюканстващия.
Така че, мили дами, които тепърва се каните да започнете режима, знайте, че трябва да се яде. По този начин ще отслабнем и ще запазим здравето си, в противен случай ще си бъдем виновни само ние, а не режимът или поредната диета.
Ако не можете да си позволите финансово този режим, по-добре не го започвайте, а изберете друга диета, която е по джоба ви.
Успех на всички!


Advertisements