vladiznaiko

Привет Мами – настоящи и бъдещи,
Не мога да не споделя с вас. От 8-ми ноември 2008 започнах диетата на Дюкан, повлиян от кума си и непрекъснатите подигравки … Е, трябва да призная, че дори и за мъж на 32 дрехите за мъже са краен размер. През живота си съм лавирал брутално с килограмите – на 18 бях 80 кг., от казармата излязох 65 кг. на 21 години, после бавно качих до 115 кг. на 26. На 28 бях закорвил с много гърч 89 кг., но за 4 години качих до 105. А съм само 176 сантиметра ,-) Както казват приятелите – аз съм нисък, не съм дебел – просто с тези килограми трябва да съм 210 см. висок.  Това, че половината приятели ми викаха Слоне, а другата половина – Прасчо, се оказа част от проблема – кефеше ме фактът, че те така и така си ме обичат и проемат пухкав. Съпругата ми също ме обожава и, уви, винаги ме е глезела по отношение на храната.

За два месеца и седем дни свалих 20 килограма – от другата седмица минавам на трета фаза. Знам, че звучи много, но за 100-те килца това са 20% и според мен не е много. Да ви кажа честно, гърч е. Гърч голям. Но вече съм по-известен като Владизнайко ,-) Не съм Слона, Прасчо, Кюфи …

Повечето премеждия съм описал на http://vladiznaiko.org , но има нещо по-интересно и важно в цялата операция … и това е, че успях да промена начина на хранене, пиене на вода и озаптих лакомията. И това беше целта. Не толкова да съм строен, да ме заглеждат девойки и т.н.

Не на последно място ще добавя, че и от 6 години имаме семеен проблем по отношение на забременяването. И той е в мен – имах много лошо качество на онзи материал, дето прави бебетата да ги носят щъркелите. Не пуша, не пия и никога не съм го правил. Уви – имам резултати от 6% нормокинетични … Само за двата месеца с диетата по неведоми и за лекарите причини (все пак пия и витамини покрай диетата – може там нещо да е станало, а и едни билки пия също) в момента от 20% на 10-ти ноември съм на 45% от понеделник. Целта, както вероятно знаете, е 50% … И така след дълги години ще имаме шанс отново …

Само ще вметна, че днес ще се напъна и ще спиша сайт-че за проблемите през които съм минал тези дълги години по отношение на стерилитета у мъжа.

Благодаря ви, че ви има и успех и здраве на всички през новата година ,-)

***

Истината, че човек трябва да се замисли и да постави диетата на платформата с название „лично здраве“. Преди да се хвърля в диетата, седнах и внимателно прочетох мнения – за и против. Много ме издразниха разни хора, дето без капка идея и разбиране коментират по блогове и сайтове – КОЛКО Е ВРЕДНО … тази диета, онази диета и т.н.

Човек сам си е виновен за всичко, което си е сторил. Аз това съм го разбрал. Но всеки има някаква причина, проблеми, ако щеш – съдба го наречи. И ще си призная – аз имах проблеми в работата, в смисъл много бачкане, перфектни резултати, но като максималист винаги желаех да дам повече от себе си. Но дойде ден … замислих се и установих, че семейството, здравето и стремежа към щастие са по-силни от всичко. От парите, от продажбите, от политиката, от всичко!

В този ден си казах – КРАЙ! Търси лична хармония, а не да оправяш целия свят и да помагаш на всички … И това направих – направих си http://vladiznaiko.org -a и почнах от там да споделям позиция и опит. Но започнах работа и върху себе си. Никой слаб не знае какво ни е на нас с килцата. Никой не може да се постави на наше място. И не трябва много много акъл да дава. Аз съм краен понякога, но според мен здравето е еднакво застрашено, ако съм с 20-30 кила отгоре на нормалното и когато съм на строга и брутална диета. Но когато съм на диета, се наблюдавам и следя и внимавам.

В момента след 20 кила надолу съжалявам само за едно – че не съм почнал по-рано. Но се радвам много за останалите неща, които промених. И усещам, че на тези около мен вдъхнах кураж и сега едно 4-5 души са на диетата и стискат палци ….

Иначе ви благодаря на всички като общество, което взима отношение, помага си и е запазило човечността. Аз когато имам време, също помагам. И няма да се откажа да правя напук на управляващи и престъпници ,-)

И се радвам, че имам стотици приятели и сподвижници ,-) Последно събрахме парички и купихме на ДМСГД-то в Перник Стерилизатори, овлажнители-въздухопречистватели и озонатор … ей така, както предния път за дограмата се напънахме и събрахме пари … не е важно колко, но без да ни кара някой насила сме го направили. И така трябва да е с всичко – по собствена воля и с желание и ентусиазъм ,-)

Защото животът, какъвто и да е, мъничко от мъничко е ПРЕКРАСЕН!

Advertisements