tuningmania

До „Mi6i76“ – Шунки не ТИ препоръчвам да консумираш по време на Диетата! Може филета, и то за разнообразие, не като основа..

Antoniq88

А може ли да обясниш защо? Не се ли сваля от нея? След като прочетох книгата останах с впечатление, че е добре да се яде шунка с мазнини до 4%. А в четвъртия етап може и обикновена шунка, но един път седмично. Ето извадка от книгата:

„Шеста категория – постни шунки

От няколко години в супермаркетите се продава олекотена свинска шунка, както и пуешка и пилешка леко опушена шунка, чието съдържание на мазнини варира между 4 и 2%, а това е далеч по-малко отколкото при месото и най-постните риби. Тоест тези колбаси са позволени и дори се препоръчват, тъй като лесно се намират и не изискват специално приготвяне.“

tuningmania

До „Antoniq88“ – Благодаря, че ми цитираш книгата, но Доктор Дюкан, като я е писал, му е избягало от акъла, че в България, в Шунките, се влагат всякакви материали, без месо newsm50

Advertisements