Zorana

Аз съм почти към края на Трета, поддържам 52-53кг, калкулатора ми показваше 56кг, чувствам се добре с по-малко тегло и не правя някакви специални усилия. Единственото ,което ме тормози последния месец е появилия се глад за сладко,не знам от къде дойде,първите месеци не се и сещах,а сега се боря всяка вечер със себе си и идеята да се натъпча с шоколад #CrazyИма ли някои от третофазничките с такъв проблем?

krikri

Зорана Hug още преди мноооого теми т. нар. ветеранки установихме, че едно от неприятните последствия от режима е желанието за сладко  Peace
При доста от нас, дори и при тези, които не бяха особени любители на сладкото преди режима, след няколкомесечно диетуване се появи ужасен глад за сладко, най-често  в началото на трета фаза, когато на галите се похапва десертче. Много от нас дори правиха галите само с ядене на вафли, бисквити или подобни глупости. Мисля, че организмът се опитва да ни го „върне“ заради дългото лишаване.

Бодливка

Зорана, далече съм от 3-та, но знам, че хромът като хран.ителна добавка помага, като намалява желанието  за сладко  и спомага за редуцирането на телесните мазнини.

paja4e 54

Момичета,а как се справяте с глада за сладко-не за сладкиши с подсладител ,а за истинска захар?Някакви хитринки или хапчета?
Защото колкото и да се опитвам да се залъжа с някой режимен сладкиш ,не става.Стискам зъби докато изтърва прасето и тогава знаете какво става Embarassed

Преди да започна диетата изобщо не обичах сладкиши Rolling EyesПроблемът се появи като влязох в трета фаза.

Advertisements