Рецепта ros4o
Тъй като две седмици на морето ми текоха лигите по Агнешка дроб чорба, измайсторих
ФАЛШИВА АГНЕШКА ДРОБ ЧОРБА
- около 500 гр. пилешки воденички
- около 300 гр. пилешко филе
- 1 средно голяма глава лук
- 1 средно голям морков
- сол, черен пипер, пресен джоджен, чесън на прах
- 1 яйце
- 1/2 кисело мляко 0,1 %
Сварявате обикновена пилешка супа. След като се сварят, воденичките и месото се нарязват на ситно. Застройвате с яйцето и киселото мляко. Заблудата във вкуса на пилешката супа идва от подправките.
Да ви е сладко.
feelgood
окт. 30, 2008 @ 18:26:24
Супа пиле
Продукти:
2 пил бутчета, 1 с.л маги-пиле, 4 с.л ескуиза 0,2%, 150гр извара, 3 яйца, няколко стръка магданоз, копър, пресен лук(сложих по 4 бр от вид),1/2 кис мляко 0,1%
Приготвяне:
Варим бутчетата,като отвреме навреме припенваме, като са сварени, вадим от бульона, обелваме кожата, нарязваме на дребно след като сме обезкостили и връщаме в бульона,добавяме нарязани на дребно по няколко стръка магданоз, копър, пресен лук.Оставяме да поври още 10 мин, след това добавяме сместа от кис мляко, ескуиза, извара,жълтъци, а накрая разбитите белтъци-да станат на фиде.