Рецепти за режима на Пиер Дюкан
Храни, богати на фолиева киселина Пастет от пилешки дробчета и сърца
Храни, богати на фолиева киселина Пастет от пилешки дробчета и сърца
Дидо за Дюкански „бейк ролс със… | |
Mateva Svet за Заек, задушен в гювеч | |
beheta за Как се приема лененото се… |
Аngua
авг. 29, 2008 @ 08:44:18
Iggiberry
Понеже стана дума за обезмасляване на домашно мляко, да споделя моя опит. Ние купуваме веднъж седмично по 4 литра, които, след като ги сваря, ги оставям в тенджерата едно денонощие… в хладилник, разбира се. Изобщо не пипам по млякото, за да не развалям каймака. За това време се събира каймак, дебел около 2-3 пръста. Махам го и приготвям от него за мъжете домашно масло – става количество да напълни една малка кутийка от маргарин. Млякото, от своя страна, става доста по-прозрачно и по-пивко, тъй като по принцип е много мазно. По този начин не мога да знам колко процента масленост остават, но не са много така на опитване.